Schoolsport#010 is het vernieuwde schoolsportprogramma dat de gemeente Rotterdam in het schooljaar 2016/2017 voor het eerst aanbiedt aan ongeveer 85 Rotterdamse basisscholen.

Op de website kunnen de deelnemende scholen door het aanbod bladeren en credits uitgeven door clinics of toernooien te boeken. Medewerkers van de gemeente kunnen het complete aanbod beheren in WordPress.

Ik heb de website, samen met PMS72 en Menno Luitjes, gemaakt voor de Gemeente Rotterdam.

 

11 juli 2017

Nieuwe website voor Fonds Slachtofferhulp. Ontwikkeld samen met Menno Luitjes. Ontwerp door DesignInk.

21 april 2017

Het Cultuurcentrum Griffioen van de Vrije Universiteit Amsterdam heeft een nieuwe website. En ik mocht de realisatie voor mijn rekening nemen!

Ik heb de website, samen met Menno Luitjes en ESB.TSB, ontwikkeld in WordPress. De website integreert naadloos met de ticketingoplossing van het theater: SRO4.

5 september 2016

Schoolsport#010 is het vernieuwde schoolsportprogramma dat de gemeente Rotterdam in het schooljaar 2016/2017 voor het eerst aanbiedt aan ongeveer 85 Rotterdamse basisscholen.

Op de website kunnen de deelnemende scholen door het aanbod bladeren en credits uitgeven door clinics of toernooien te boeken. Medewerkers van de gemeente kunnen het complete aanbod beheren in WordPress.

Ik heb de website, samen met PMS72 en Menno Luitjes, gemaakt voor de Gemeente Rotterdam.

 

23 juni 2016

Gebr. De Nobel is het nieuwe poppodium van Leiden. Ik heb hun bestaande website omgezet naar een WordPress website en gekoppeld aan HolyTicket, hun kaartverkoopsysteem. De koppeling is gebaseerd op mijn gratis WordPress plugin voor theaters.

 

 

21 juni 2016

Website en Gravity Forms members area voor HorecaDNA

HorecaDNA is de nieuwe naam van het horecabedrijvenregister, dat tot 1 januari 2015 onderdeel was van het bedrijfschap Horeca en Catering. Het register bevat openbare Kamer van Koophandel- en aanvullende gegevens van horeca-bedrijven in Nederland.

HorecaDNA - VoorpaginaOp de website kunnen alle ruim 44.000 horeca ondernemers in Nederland inloggen en hun  gegevens en abonnementen beheren. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van aanvullende services, zoals een HorecaABC en feiten en cijfers over de markt.

Ik heb de website samen met Scopisto gerealiseerd in opdracht van het Centrum voor Publieke Innovatie. Het grafisch ontwerp is gemaakt door Wurld.

De website is volledige ontwikkeld met WordPress. Mijn HorecaDNA is een besloten gedeelte dat intensief gebruik maakt van Gravity Forms voor o.a. het registreren, inloggen en beheren van gegevens en abonnementen .

Ondernemers kunnen hun eigen gegevens beheren binnen Mijn HorecaDNA.

Ondernemers kunnen hun eigen gegevens beheren binnen Mijn HorecaDNA.

Aanvullende services binnen Mijn HorecaDNA.

Aanvullende services binnen Mijn HorecaDNA.

1 mei 2016

Website voor Roundcube

Roundcube levert software oplossingen voor verzekeringsbranche. De website is ontwikkeld met WordPress en gebruikt multisites en child themes, zodat de website voor meerdere talen en labels hergebruikt kan worden.

Voorpagina Roundcube website

Voorpagina Roundcube website

Voorpagina CCS website (child theme)

Voorpagina CCS website (child theme)

Ik heb de website samen met Menno Luitjes gerealiseerd. De website is ontworpen door Hoog+Diep.

24 februari 2016

Website en SRO4 integratie voor Zaantheater

Het Zaantheater in Zaandam heeft een mooie nieuwe website. De website is ontwikkeld met WordPress en werkt nauw samen met de bestaande software van het theater: SRO4 en iTheatre.

Ik heb de website samen met Menno Luitjes gerealiseerd. De website is ontworpen door NH Vormgevers.

Voorpagina met komende voorstellingen

Voorpagina met komende voorstellingen

Detailpagina van een voorstelling

Detailpagina van een voorstelling

SRO4 for WordPress

Voor de kaartverkoop via de website heb ik een aparte WordPress plugin gemaakt. Deze plugin importeert automatisch alle concerten uit SRO4, het kaartverkoopsysteem van het Zaantheater.

De plugin is voor iedereen beschikbaar via mijn webshop.

 

7 februari 2016

Nieuw SRO4 ticketingplatform voor PSV

Voor landskampioen PSV heb ik de interface van hun nieuwe on-line ticketshop gemaakt. Samen met ESB.TSB en Menno Luitjes.

Screenshot - Kies een vak in het PSV stadion

Kies een vak in het PSV stadion

Screenshot - Kies je eigen stoel

Kies je eigen stoel.

 

 

24 juni 2015

Website en ActiveTickets koppeling voor Rotown

Rotown in Rotterdam heeft een splinternieuwe website. Het ontwerp is gemaakt door Menno Luitjes en samen hebben we de website in WordPress gerealiseerd. 

Triggerfinger in Rotown!

Rotown Memories

Theater for WordPress

Het hart van de website is wederom gebaseerd op mijn WordPress plugin voor theaters. Hiermee is het mogelijk om eenvoudig voorstellingen te beheren, presenteren en verkopen binnen elk willekeurig WordPress theme.

Speciaal voor Rotown hebben we een theme op maat gemaakt met een aantal uitbreidingen, zoals Rotown Memories, Spotify players en TicketSwap integratie.

De Theater for WordPress plugin is gratis te downloaden via de WordPress plugin repository.

ActiveTickets for WordPress

Voor de kaartverkoop via de website hebben we een tweede plugin gemaakt. Deze plugin importeert automatisch alle concerten uit ActiveTickets, het kaartverkoopsysteem van Rotown.

Rotown kan de concerten zelf binnen WordPress aanvullen met o.a. uitgebreide teksten, beeld, video’s, Spotify players en tickets via TicketSwap.

Deze plugin is ook voor iedereen beschikbaar via mijn webshop.

ActiveTickets voorstellingen beheren in WordPress

ActiveTickets voorstellingen beheren in WordPress

13 juni 2015

Website en Carerix integratie voor Originals

De (online) communicatiespecialisten van Originals hebben een nieuwe website. Ik heb de website gerealiseerd in WordPress, inclusief integratie met Carerix, de recruitment software van Originals. Het ontwerp is van Zicht.

Originals - Voorpagina

 

Originals - Vacature

Vacature, geïmporteerd uit Carerix.

Originals - Solliciteren

Solliciteren, met koppeling naar Carerix.

 

1 juni 2015

Nieuwe website voor Theater Zuidplein

Theater Zuidplein in Rotterdam is de kaartverkoop van het nieuwe seizoen begonnen met een splinternieuwe website. Ik heb de website gerealiseerd, samen met Menno Luitjes. Het ontwerp is van Zicht.

Theater Zuidplein - voorpagina

Theater Zuidplein - Programma

Theater Zuidplein - Voorstellingspagina

Theater for WordPress

Het hart van de website is gebaseerd op mijn WordPress plugin voor Theaters. Hiermee is het mogelijk om eenvoudig voorstellingen te beheren, presenteren en verkopen binnen elk willekeurig WordPress theme.

Speciaal voor Theater Zuidplein hebben we een theme op maat gemaakt met een aantal uitbreidingen, zoals gerelateerde voorstellingen en een wensenlijst.

De plugin is gratis te installeren via de WordPress plugin repository.

Ticketmatic

Voor de kaartverkoop hebben we een tweede plugin ontwikkeld. Deze plugin importeert alle voorstellingen uit Ticketmatic, het kaartverkoopsysteem van Theater Zuidplein.

Theater Zuidplein kan de voorstellingsinformatie binnen WordPress aanvullen met foto’s, videos en uitgebreide teksten. Bezoekers kunnen direct op de website kaarten kopen.

Ook deze plugin is voor iedereen beschikbaar via mijn webshop.

Overzicht Ticketmatic voorstellingen in WordPress

Overzicht Ticketmatic voorstellingen in WordPress

19 november 2014

Nieuwe website voor Diergaarde Blijdorp

Dát was leuk om te maken!

Website Diergaarde Blijdorp

Ik heb de website samen met Menno Luitjes ontwikkeld in WordPress. De website is ontworpen door IN10.

Ga snel naar www.diergaardeblijdorp.nl!

7 juli 2014

Email sjabloon voor het Museon

Voor het Museon in Den Haag heb ik, samen met hun huisontwerper Jan Heijnen, een email sjabloon gemaakt voor hun nieuwsbrief. Met dit template kunnen de medewerkers zelf nieuwbrieven opstellen, zonder zich zorgen te maken over de vormgeving en de weergave in verschillende emailprogramma en op verschillende apparaten.

Het Museon gebruikt iContact voor het opstellen en versturen van de nieuwsbrief.

gmail

Email sjabloon in Gmail

[device type=”macbook” orientation=”portrait” link=””]Museon email sjabloon in Outlook[/device]

Email sjabloon in Outlook voor Windows

[device type=”macbook” link=””]apple-mail[/device]

Email sjabloon in Apple Mail

28 mei 2014

Nieuwe website voor een monumentaal stukje erfgoed

Een website voor de Leerfabriek KVL in Oisterwijk met van alles wat: mooie fotografie, facebook en instagram integratie, een prikbord en natuurlijk een programmaoverzicht o.b.v. mijn Theater plugin. De website is tot stand gekomen onder de bezielende leiding van Delian de Gier, prachtig vormgegeven door Susi Bikle van Studio Zipper en gebouwd door mij.

In opdracht van de Provincie Noord-Brabant.

kvl

 

9 mei 2014

JIP Den Haag, Delft en Zoetermeer

Het valt niet altijd mee om een jongere te zijn. Gelukkig kan je dan gratis terecht bij de professionals van het Jongeren Informatie Punt.

Ik heb samen met Prik Media drie nieuwe websites gemaakt voor de JIP vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en Delft. De websites leiden je zo snel mogelijk naar een antwoord op je probleem of brengen je in contact met een instelling die je kan helpen. Kom je er nog niet uit dan kan je direct contact opnemen met een medewerker.

De drie website zijn gebouwd als een WordPress multisite netwerk, waardoor alles vanuit een centraal CMS beheerd kan worden.

16 april 2014

Get Up and Get Better!

GetUpGetBetter is een internationale competitie die professionals, patiënten en het publiek uitdaagt bij te dragen aan een betere kwaliteit van de zorg. Ik heb samen met de ontwerpers van Boomvanmourik de website gemaakt.

Nieuwe deelnemers zijn nog steeds welkom, dus pak je kans: GetUpGetBetter.com

De website is gebouwd in WordPress.Get Up Get Better