I am Attending WordCamp Miami 2014Van 9 t/m 11 mei ben ik naar Wordcamp Miami: het grootste WordPress event van dit jaar. Een unieke kans om ervaringen uit te wisselen met andere developers en te leren van de grote jongens.

Ik had ook naar Wordcamp Netherlands kunnen gaan dat in hetzelfde weekend plaatsvindt. Maarja.

Wat gaat dit opleveren?

Mijn belangrijkste doelstelling: een kwaliteitsboost voor de websites die ik bouw in WordPress en voor mijn WordPress plugin voor theaters.

Daarnaast wil ik meer kennis opdoen over het bouwen van communities en mobile apps in WordPress.

Naar welke sessies kijk ik uit?

BuddyPress 2.0 And Beyond door John James Jacoby

Ik krijg de laatste tijd steeds meer vragen over on-line communities en besloten omgevingen voor vaste klanten of medewerkers. Buddypress is hier een prachtige oplossing voor. Een dag van Wordcamp Miami is zelfs volledig gewijd aan Buddypress. Vorige maand is Buddypress 2.0 uitgekomen en de project lead geeft een presentatie over de huidige en toekomstige features.

Writing Testable WordPress Plugins door Jonathan Brinley

Elke keer als ik een wijziging maak aan de code van mij Theater plugin, dan wordt de belangrijkste functionaliteit volautomatisch getest. Op dit moment zijn dit 32 tests. Er zijn echter nog steeds onderdelen die ik nog niet automatisch kan testen. Na deze sessie hopelijk wel.

Building Web and Mobile Apps with WordPress door Brian Messenlehner

Tot voor kort ondenkbaar, maar nu toch echt mogelijk: native iPhone en Androis apps maken met WordPress. De oprichter van AppPresser laat zien hoe dit moet.

En verder?

Mensen ontmoeten, Miami Beach en Disneyworld. En wellicht af en toe een verslagje op deze website.

De foto’s van vorig jaar zien er in ieder geval veelbelovend uit 🙂