Mei 2024

Ticketswap koppeling voor Oerol. Alle voorstellingen van Oerol zijn nu ook te vinden op Ticketswap, de officiële resell-partner voor de editie van 2024.

Technische coördinatie van de start kaartverkoop voor de editie van het Oerol Festival 2024. Dit jaar verliep de kaartverkoop vrijwel vlekkeloos, waar Oerol in voorgaande jaren soms uitdagingen heeft ervaren door de enorme vraag naar tickets bij de start van de verkoop. Binnen slechts 1,5 uur kon Oerol tienduizenden tickets voor honderden voorstellingen verkopen.

Februari 2024

PMS72 heeft een volledig nieuwe website voor het Oerol Festival ontwikkeld. Ik ben betrokken bij de selectie van het nieuwe bureau, het technisch ontwerp en ik heb de integratie met ActiveTickets, Fiona Festival en STB voor mijn rekening genomen.

Mei 2023

Technische coördinatie van de start kaartverkoop van het Oerol Festival 2023. Door het doorvoeren van een aantal technische wijzigingen in de website en het inzetten van Queue-it als wachtrij, hebben we voor het eerst in jaren een relatief probleemloze kaartverkoop beleefd.

November 2022