21 juni 2016

Website en Gravity Forms members area voor HorecaDNA

HorecaDNA is de nieuwe naam van het horecabedrijvenregister, dat tot 1 januari 2015 onderdeel was van het bedrijfschap Horeca en Catering. Het register bevat openbare Kamer van Koophandel- en aanvullende gegevens van horeca-bedrijven in Nederland.

HorecaDNA - VoorpaginaOp de website kunnen alle ruim 44.000 horeca ondernemers in Nederland inloggen en hun  gegevens en abonnementen beheren. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van aanvullende services, zoals een HorecaABC en feiten en cijfers over de markt.

Ik heb de website samen met Scopisto gerealiseerd in opdracht van het Centrum voor Publieke Innovatie. Het grafisch ontwerp is gemaakt door Wurld.

De website is volledige ontwikkeld met WordPress. Mijn HorecaDNA is een besloten gedeelte dat intensief gebruik maakt van Gravity Forms voor o.a. het registreren, inloggen en beheren van gegevens en abonnementen .

Ondernemers kunnen hun eigen gegevens beheren binnen Mijn HorecaDNA.

Ondernemers kunnen hun eigen gegevens beheren binnen Mijn HorecaDNA.

Aanvullende services binnen Mijn HorecaDNA.

Aanvullende services binnen Mijn HorecaDNA.